Salesagent
DutchPanna

Mijn passie is altijd sport geweest en voornamelijk balsporten (hockey, volleybal en tennis). Sport zit in mijn bloed en mijn passie voor sport wil ik graag overbrengen op kinderen. Hockeyclubs zijn vaak afgesloten voor het publiek zodat kinderen weinig kunnen oefenen terwijl hockey technisch een hele moeilijke sport is. DutchPanna brengt daar verandering in. De afgelopen jaren is DutchPanna zich gaan innoveren op zeer prachtige en functionele sportkooien om buiten op straat te oefenen en nu sinds kort hebben ze naast een voetbalkooi ook een hockeykooi ontwikkeld. Wat is er nu leuker om wanneer jij zin en tijd hebt om je stick en bal te pakken en heerlijk te oefenen of het DutchPanna veld.

  • SHARE:

HK 10.000 PRO

Speciaal voor hockey verenigingen heeft DutchPanna  in samenwerking met hockeyspecialisten een mobiele hockey kooi ontworpen om te gebruiken voor trainingsdoeleinden , nieuwe wedstrijdvormen zoals 6 tegen 6 zonder of met  keeper en bij evenementen om de hockeysport te promoten. De HK hockey kooi is leverbaar in 2 standaard maten; de ronde HK 8000 met een diameter van 8 meter en de HK 10.000 ovale kooi met de afmeting van 8 x 10 meter ( deze kooi kunt u ook in een kleinere of ronde  opstelling opzetten).

PK7000

De PK 7000 is een grote mooie duurzame functionele geluidsarme sportkooi van 7 meter breed en 10 meter lengte . Deze sport en voetbalkooi heeft een hekhoogte van 200 cm op de kop / doeltjeskanten en 100 cm hoog in de breedte. De PK 7000 heeft aan weerszijden 2 comfort instapplekken.

DUTCHPANNA STICHTING SAMENWERKINGEN

De G3 all weather sportvloeren van DutchPanna

Dutchpanna vloer met logo
G3 staat voor; Gerecyclede Granulated old Gympies
Een mooi maatschappelijk gebaar voor een eerlijke sportvloer

  • Geluid en val dempend
  • 100% regenwater doorlatend
  • Gezonder voor de gewrichten zoals knieën

Profs kiezen voor DutchPanna

  • SHARE:

Food & Web Inspiration Socials

Adres

Meidoornveld 91
2906 AC Capelle aan den IJssel

Telefoon

+31612260244

Food & Web Inspiration - Paul Schuil - eigenaar-1

Paul Schuil

× Hoe kan ik je helpen?