About
Food & Web Inspiration - H2i Isolatie - Rene Hogerheide - directeur-2

Rene Hogerheide

Eigenaar H2i Isolatie

“Zojuist onze nieuwe website in de lucht mogen bewonderen het heeft onze verwachtingen overtroffen. Food & Web Inspiration heeft in een korte termijn een mooie en professionele website gebouwd waar we weer vele jaren mee vooruit kunnen.

Een prettige samenwerking, duidelijke afspraken vooraf en een goede communicatie blijkt maar weer de juiste formule te zijn.

Top gedaan!”

www.h2ibv.nl

Food & Web Inspiration - BBQSTREET - Harm Jan - WBS

Harm Jan de BBQ-man

Grillmaster BBQSTREET

Mijn ervaring met Paul Schuil als souschef voor het 24Kitchen BBQ-programma “BBQSTREET”, heb ik als zeer prettig en ook heel leerzaam ervaren.

Paul stond al vroeg op om o.a. de low en slow gerechten voor mij voor te bereiden. Dus eigenlijk was Paul een copy Harm Jan de BBQman, en dat is niet makkelijk.
Hoe goed het recept ook beschreven staat, Paul moest het ook maar waarmaken.

Paul heeft de nodige kennis om met verschillende weersomstandigheden en de diverse materialen te improviseren.

Als BBQ-man met meer dan 30 jaar BBQ-ervaring heb ik ook van Paul, als mijn sous chef, veel geleerd. Zeker op het gebied van het maken van side dishes en het maken van o.a. sauzen, dan ben je als BBQ-man wel in je voordeel.

Er is tijdens de opname, met alle stress van dien, door Paul geen fout gemaakt. Alle gerechten waren super goed voorbereid en op tijd klaar, Paul had de perfecte controle over de grill. Waardoor ik geen onnodige tijd hebben verloren en kon daarom in keer door met presenteren.

Een ervaren professionele souschef als Paul Schuil is daarom onmisbaar bij een productie zoals BBQSTREET.

Harm Jan (de BBQ-man) Bloem

www.bbqstreet.nl

Food & Web Inspiration - BBQSTREET - Ralph de Kok

Ralph de Kok

Grillmaster BBQSTREET

“Als TV-chef stuit je regelmatig op onvoorziene situaties door externe factoren. Ik ben zeer blij dat ik mag werken met Paul als prep-chef. Hij begrijpt het vak, denkt mee én denkt vooruit, biedt alternatieven, werkt zeer georganiseerd en gaat door tot het tandvlees! Ik hoop nog jaren te mogen samenwerken met Paul.”

Ralph de Kok

www.bbqstreet.nl

About

Food & Web Inspiration Socials

Adres

Meidoornveld 91
2906 AC Capelle aan den IJssel

Telefoon

+31612260244

Food & Web Inspiration - Paul Schuil

Paul Schuil

× Hoe kan ik je helpen?